В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  По-безопасни улици

  през цялата година

  Холбек,
  Дания


  Научете как Холбек подобрява живота и пести пари с модерно улично осветление
  Външно светодиодно осветление от Philips за улиците в Холбек, Дания

  Можем да намаляваме и увеличаваме
  осветлението

  във всяко отделно осветително тяло във всеки един момент, за да осигурим възможно най-голяма безопасност за движението и гражданите“.

   

  - инженер Ерик Кнудсен, „Движение и съоръжения“, община Холбек

  Улица в Холбек с осветление от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Когато община Холбек решава да обнови своето улично осветление, тя иска сериозно да намали консумацията на енергия. След като разглежда няколко варианта, разбира, че осветлението от Philips може да върши много повече и предлага редица начини за икономия на средства и подобряване на живота на местните жители.

  Правилното осветление

  Холбек има нужда от интелигентно решение, от което да се възползват всички 69 000 жители – независимо дали живеят в провинцията, или в центъра на града. Инженерът Ерик Кнудсен обяснява: „В началото ни интересуваха най-много икономиите на енергия. Бързо обаче разбрахме, че следенето и управлението на лампите е също толкова важно по отношение на цялостните оперативни разходи, безопасността на движението и безопасността на жителите“.

   

  Арматурата за улично осветление от Philips е първото парче от мозайката. Общината решава да инсталира 9000 светодиодни фенера Copenhagen по целия град. Те подобряват усещането за удобство, благодарение на ярката и чиста светлина, която осигурява и добра видимост на водачите.

   

  И накрая – софтуерът Philips CityTouch е конфигуриран за лесно управление на осветителната система. CityTouch комуникира с мрежата за осветление по интерфейс с уеб браузър така, че всяко осветително тяло да може да се следи и контролира поотделно във всеки един момент. Внимателното управление на лампите помага на града да премахне ненужния разход на енергия и същевременно да осигури безопасното осветяване на улиците през нощта. Нещо повече – интелигентното следене позволява на Холбек да оптимизира работата по поддръжката, което означава по-безопасни улици през цялата година.


  Новото градско осветление е на светлинни години от старото според инженера Ерик Кнудсен: „Общата консумация на енергия намаля поне със 75% и тъй като електричеството е поне две трети от общите ни разходи за осветление, очакваме много големи икономии“.

  • Smartform LED BBS460
   Smartform LED BBS460
   Reflecting Philips’ drive for simple, sustainable solutions, SmartForm recessed is now available with LED technology inside. Designed to fit in a wide range of ceiling types, this ...
  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   When it comes to lighting an office space with LED luminaires, people are usually willing to invest in sustainability provided the investment pays back. At the same time, the syste...

  CityTouch

  CityTouch е софтуерна платформа за външно осветление. Тя позволява на операторите да наблюдават и управляват системата за обществено външно осветление. Те могат също така да съхраняват, визуализират и анализират хронологична информация за показателите на осветителните тела.

  Показване на системата

  По-добър живот
  за местните жители

  Екипът

  Община Холбек, Дания

  Клиент

  Moe A/S

  Инженер-консултант

  SEAS-NVE

  Изпълнител

  Подобни примери