В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  По-безопасни улици

  Орфорд, Уорингтън, Обединеното кралство

   

  Научете как уличното осветление прави Орфорд по-приветлив през нощта.

  Приятно осветена улица в Орфорд, Обединеното кралство с улично осветление от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Община Уорингтън желае да преобрази Орфорд. Целта е да се модернизират Фестивал Авеню и околните улици с нови лампи, подобряващи обстановката през нощта. Може ли Philips да осигури подходящо и същевременно енергийно ефективно решение за осветление?

  Системата за улично осветление от Philips действа ефективно на улица в Орфорд, Обединеното кралство

  Общинският съвет на Уорингтън
  е решен

  да намали своите въглеродни емисии, като инсталира енергийно ефективно осветление с ниски изисквания за поддръжка, и същевременно се съобразява с разнообразните потребности на средата и нейните обитатели. Схемата на осветлението от Philips ни предложи идеалното решение за потребностите на местните жители."

  Правилното осветление

   

  "Проектът има няколко основни цели. Общинският съвет не само желае да подобри видимостта през нощта, но също така е важно новите лампи да отговарят на целите за енергийна ефективност. За да постигнем тези цели, експериментирахме с комбинация от светодиодни осветителни тела и лампи CosmoPolis. Изпробвахме редица цветни температури и успяхме да определим най-добрата нощна обстановка за жителите на района.

   

  Новата система за осветление е изградена около осветителните тела SpeedStar и Mini Iridium. Тъй като SpeedStar се предлага с три различни цветни температури, то осигурява гъвкаво решение за осветление на градски площи. Модулната конструкция позволява постепенно увеличаване на броя на светодиодите, за да се постигнат търсените нива на осветеност.

   

  Новите осветителни тела в Орфорд се управляват от системата Starsense за управление на улично осветление. Тази система позволява на общинския съвет икономично да наблюдава, контролира, измерва и прави диагностика на лампите. Резултатът е намаляване на разходите, благодарение на програмирания профил за регулиране. "

  Новото улично осветление прави Орфорд по-приятен през нощта. Ярката и чиста светлина прави района по-безопасен и приветлив. Освен това новите лампи използват 60% по-малко енергия.

  Подобни примери