В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Тунел Зеебургер, Амстердам

  е обновен

  Тунел Зеебургер,
  Амстердам, Холандия


  Тунелът Зеебургер е 3-тият тунел в Холандия, който ще бъде оборудван с T-line
  Тунел Зеебургер, Амстердам

  По
  принцип

  инсталацията работи автоматично"
  Тунел Зеебургер, Амстердам

  Предизвикателството на клиента

   

  През юни 2011 г. Министерството на инфраструктурата и околната среда на Холандия (Райксватерстаат) възлага на VolkerRail да смени осветителната инсталация. На проведената процедура за избор с Райксватерстаат и Vialis са поканени различни доставчици. Philips се оказва най-добър от всички.

  изход на тунела

  Правилното осветление

   

  Едно от основните предимства на Philips е, че е единственият доставчик в Холандия, който вече има опит със светодиодното осветление в тунелите. След това проучихме дали те могат да изпълнят всички поставени изисквания за този проект.  Тунелът Зеебургер е третият тунел в Холандия, който ще бъде оборудван с T-line. T-line има няколко предимства в сравнение с еквивалентните решения за тунелно осветление.


  T-line използва доказана светодиодна технология, а повърхността на T-line е гладка, което прави осветителното тяло лесно за почистване. Освен това лампите вече не трябва да се сменят през нормалния експлоатационен срок на инсталацията, което съществено намалява разходите за поддръжка за Райксватерстаат. Освен това светодиодите ще работят поне 15 години.

  Тунелът Зеебургер, Амстердам е обновен

  Екипът

  Райксватерстаат

  Vialis

  Изпълнител на инсталацията

  Посетете уебсайта на Vialis

  Подобни примери