В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Включваш и забравяш –

  решения

  Кралски пощи, Национален разпределителен център,
  Девънтри, Обединеното кралство


  Научете как светодиодното складово осветление пести енергия в Кралските пощи

   

  Склад на Кралски пощи, Национален разпределителен център със системи за осветление от Philips за промишлеността

  Високата
  енергийна ефективност на

  светодиодната технология осигурява огромни икономии на енергия, намалява емисиите на CO₂ и свежда до минимум разходите за поддръжка, без компромиси с качеството на осветлението“.

   

  - Марк Кавил, ръководител по енергетика и инженеринг на сградите в Кралски пощи

  Осветяване на склад на Кралски пощи, Национален разпределителен център с енергоспестяващо светодиодно осветление от Philips
  Складът на Националния разпределителен център на Кралските пощи с високо осветление от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Националният разпределителен център на Кралските пощи оптимизира складовото си пространство. Депото с площ от 12 хектара, в което работят над 700 души, има нужда от много светлина. Може ли светодиодната технология да подобри работната среда и същевременно да намали сметките за ток?

  Правилното осветление 


  Осветяването на обширна работна площ с висок таван изисква практично решение. Системата трябва да бъде достатъчно ярка, за да осигурява добра видимост на работниците без неприятни отблясъци. Кралските пощи търсят също така икономично осветление за високите части.


  Светодиодните GentleSpace са решението. Това ново светодиодно осветително тяло осигурява ярко осветление от по-малко светлинни точки в сравнение с предишните конфигурации, което означава по-малко разходи и по-ниска консумация на енергия. Неговото приятно и приветливо осветление осигурява удобна среда за работа на персонала.


  Philips, в партньорство с Romec-BBTS, успява да инсталира новата арматура по целия обект с минимално нарушаване на всекидневната работа. Плоската конструкция на GentleSpace улеснява техния монтаж, без да пречат противопожарните инсталации и носещите греди. Новата система за складово осветление осигурява на Кралските пощи 9000 лири стерлинги годишна икономия на енергия. Това е равностойно на 61 712 kg по-малко CO₂.


  Дълготрайността на новите светодиодни лампи означава, че няма да се налага да бъдат сменяни години наред. Това не само ще спести пари за поддръжка, но и дълго време няма да се налага никой да се качва по високите тавани.

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2
   With the introduction of the GentleSpace LED luminaire in 2011, Philips achieved a breakthrough in high-bay lighting, offering a huge reduction in power consumption, a long service...

  Подобрена производителност
  със светлина

  Екипът

  Кралски пощи

  Уебсайт
  на клиента

  Romec – BBTS

  Партньор
  Уебсайт

  Подобни примери