Поддържане на безопасността на клиентите чрез UV-C светлина

Представяне на UV-C Wondy

Воден парк Warszawianka

Варшава, Полша

Водният парк Warszawianka е най-популярното спортно и развлекателно съоръжение в Полша, където безопасността се поддържа от Philips UV-C.

Предоставянето на допълнителен слой защита и поддържането на благосъстоянието на нашите клиенти е наш приоритет.
- Дариуш Пастор, президент на фондация Mokotowska Warszawianka – воден парк
Предизвикателство, свързано с клиентите на UV-C Wondy

Предизвикателство, свързано с клиентите

Wodny Park, Warszawianka е най-популярното спортно и развлекателно съоръжение в столицата на Полша. Комфортът и безопасността на гостите са най-висок приоритет за собственика, Mokotów Foundation Warszawianka. Това е особено валидно по време на пандемията от коронавируса, с повишени хигиенни препоръки и разпоредби за ограничаване на разпространението на COVID-19.

Безопасност на водата и забавленията

За повишаване на хигиенните стандарти са инсталирани най-съвременни дезинфекционни решения. На таваните в съблекалните са монтирани системи за дезинфекция с UV-C лъчи на горните пластове въздух от Philips, а луминесцентните тела с UV-C лъчи от Philips се използват за дезинфекция на повърхности в спа зоната. И двата вида са доставени и монтирани от Master Light Service (MLS) – дружество, което предлага комплексни услуги за осветление и работи на полския пазар от 2007 г. Като изпълнител, работещ с UV-C, MLS е професионално обучено да монтира и управлява системи за дезинфекция с UV-C лъчи.

Свързани референтни проекти