В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Оставате в

  в движение

  Осветителни тела за тунелно осветление

  Всяка част от един тунел има свои изисквания по отношение на проектирането и показателите на осветлението. Входовете на тунела например изискват високи нива на осветеност с малко или без разстояние между осветителните тела.

   

  И обратно – осветлението във вътрешността на тунела трябва да бъде по-слабо, с или без разстояние между осветителните тела. Със своя богат асортимент от светодиодни осветителни тела ние можем да създадем всякакви концепции за осветлението с най-подходящ баланс между видимост, безопасност и икономичност.

  Икона за осветителните тела в тунела

  Специализирана конструкция на светодиодите  

   

  Нашата безкомпромисна ангажираност с проектирането на светодиодни осветителни тела ни позволява да осигурим продукти с най-добри показатели за всяко тунелно приложение. Предлагаме специални продукти за всички осветителни проекти и конфигурации, както и широк диапазон от висококачествена оптика, за да осигурим оптимална ефективност на осветлението на вашия обект.

   

  Предимства

  • Високи показатели
  • Отлична ефективност
  Тунелно осветление, отразено в автомобил

  Решения за поддръжка

   

  За тунелите е характерно това, че обикновено не могат да бъдат затваряни, без да предизвикат сериозни затруднения. Нашите решения за лесно инсталиране и поддръжка свеждат до минимум времето за поддръжка и увеличават максимално възможностите за обслужване на вашата осветителна конфигурация. Освен това, те са проектирани и за най-добрата дълготрайност в своя клас.

   

  Предимства

  • Лесна инсталация
  • Ниски изисквания за поддръжка
  • Максимални възможности за обслужване
  • Дълготрайност
  Работници извършват поддръжка на осветлението в тунел

  Осветете своя път

   

  Нашите осветителни тела ще осигурят на вашия тунел светлина по най-високите стандарти за комфорт и безопасност. Нашият асортимент включва пълна гама от оптика за различни монтажни конфигурации – от централните до окачените. Цифровото управление и следене поддържа несравнимите възможности за регулиране на светодиодните осветителни тела.

   

  Предимства

  • Отличен комфорт
  • Ненадмината безопасност
  Високи осветителни тела в тунела Миър

  Системен подход

   

  Ние проектираме всички наши светодиодни осветителни тела с мисъл за цялостната система. Затова всички те имат еднаква дълготрайност, независимо от това къде се използват. Това свежда до минимум неудобствата при смените и рационализира рутинната поддръжка, за да улесни живота на всички.

   

  Предимства

  • Постоянна дълготрайност
  • По-лесна поддръжка
  Входът на Лундбютунел

  Подобни примери

  Асортимент осветителни тела за тунелно осветление 

  • TunLite LED
   TunLite LED
   Tunnel operators need lighting for motorists, cyclists and pedestrians that also minimizes energy costs and disruptive maintenance.TunLite LED is a LED-based luminaire for tunnel a...

  T-line

  Решение за комфортно линейно светодиодно осветление като алтернатива за луминесцентното вътрешно осветление

   

  Как можем
  да ви помогнем с
  нашите услуги?

  Philips предлага пълно обслужване, което ще ви помогне при редица операции и ще сведе до минимум риска за Вашата инвестиция. Нашите услуги се предлагат поотделно или могат да се съчетават в поръчков пакет, гарантиращ съгласувано решение „до ключ“.

  Свържете се с нас

   

  Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

   

  Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси