В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Светодиодното осветление облива в светлина
  плувните басейни във Веенендаал

  Плувни басейни във Веенендаал, Холандия


  Светодиодното осветление се оказва решаващо за осъществяването на фантастичната спортна концепция в плувните басейни във Веенендаал.

  Плувните басейни Де Валей
  във Веенендаал

  са първият проект, при който се инсталира светодиодно осветление, специално защитено за такава среда, благодарение на специалното покритие, предпазващо от специфичните разяждащи вещества – например водни пари, хлориращи и почистващи препарати."

  -Хенк де Ман, ръководител „Клиенти“, TechTron Group BV, експерт по светодиодите на Philips от 2012 г.
  Хенк де Ман

  Предизвикателството на клиента


  При старата осветителна инсталация лампите трябваше да се сменят на всеки две години, при което басейнът трябваше да се изпразва, обектът да се затваря и клиентите не можеха да го използват. Търси се нова система за осветление, която да бъде не само динамична като настроение и гъвкавост, но също така енергийно ефективна и дълготрайна, за да свежда прекъсванията до минимум.
  Gen2

  Правилното осветление 


  „Преди няколко години на една от тези срещи се запознахме със Sportservice Веенендаал – казва Хенк де Ман, ръководител „Клиенти“ в TechTron и признат експерт по светодиодите на Philips. 


  „Едно от предимствата на новото светодиодно осветление е неговият разведряващ цвят и равномерно разпределение, което намалява отблясъците на водата – продължава Де Ман. – Така персоналът на басейна вижда по-добре."
    

  Доскоро вариантите за осветлението бяха два – включено или изключено, – но вече са възможни различни нива на осветеност. В зависимост от това колко е оживен басейнът, осветеността може да се засилва или намалява за икономия на разходи за поддръжка. Доскоро лампите се сменяха на всеки две години, при което басейнът трябваше да се изпразва. Това вече няма да се налага за първите 10 години“.

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2
   With the introduction of the GentleSpace LED luminaire in 2011, Philips achieved a breakthrough in high-bay lighting, offering a huge reduction in power consumption, a long service...

  Няма нужда да се сменят лампи 
  през първите десет години

  Екипът

  Sportservice Веенендаал

  Клиент

  Веенендаал, Холандия

  Обект

  GentleSpace gen2

  Продукт на Philips

  Подобни примери