Осветление с дезинфекция на въздуха с UV-C лъчи от Philips в EDEKA

Представяне на UV-C Edeka

EDEKA Clausen

Хамбург, Германия

В EDEKA Clausen е осигурена допълнителна защита за купувачите и служителите чрез осветлението с дезинфекция на въздуха с UV-C лъчи от Philips.

Гордеем се, че сме първият супермаркет в Германия, който предоставя на своите купувачи и служители допълнителен слой защита. Ние работим от много години успешно в областта на осветлението със Signify и заедно се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто преживяване при пазаруване.
-Д-р Дирк-Уве Клаузен, управляващ директор
Предизвикателство, свързано с клиентите на UV-C Edeka

Предизвикателство, свързано с клиентите

С настоящата пандемия от коронавирус пазаруването носи някои предизвикателства. Последното нещо, от което се нуждаете, е да се тревожите за здравето и безопасността си по време на пазаруване. Необходимостта от възможности за дезинфекция – по-специално за въздуха в помещенията, но също така и за повърхности и оборудване, се е увеличила значително. Предизвикателство, пред което беше изправен супермаркет EDEKA Clausen в Хамбург, при осигуряване на допълнителна безопасност на клиентите и служителите.

Решението

EDEKA Clausen е първият супермаркет в Германия, който предоставя допълнителен слой на защита с 31 осветителни тела за дезинфекция с UV-C лъчи на горните пластове въздух от Philips, монтирани, за да покрият голям клон в Хамбург с повърхнина 1315,70 m2. Тъй като устройствата в горните пластове въздух са оборудвани с екраниране и оптика за предотвратяване на излагане на UV-C лъчение, служителите могат безопасно да пълнят рафтовете, а клиентите да пазаруват хранителни стоки.

Свързани референтни проекти

Магазини Spolem

Дезинфекция с UV-C лъчи на повърхности и въздух, за да се осигури допълнителна защита на посетителите, персонала и пазаруващите в магазини Spolem в Полша.

"to.market, Италия"

Дезинфекция на повърхности и въздух с UV-C лъчи, за да се осигури допълнителна защита на персонала и купувачите в магазините на to.market в Милано.