Първата търговска верига в Полша, дезинфекцирана с UV-C лъчи

Представяне на Spolem

Магазини Spolem

Озорков, Полша

Устройствата за дезинфекция с UV-C лъчи от Philips намаляват риска от заразяване на клиентите и служителите на магазините „Społem“ и повишават безопасността и комфорта при пазаруване. 

Вярваме, че инвестицията в устройства за дезинфекция с UV-C лъчи от Philips потвърждава качеството и доверието, което внушава нашата марка – особено в такава трудна ситуация като пандемията от коронавирус."
Агнешка Дерлецка, президент на магазини „Społem“, Озорков
Предизвикателство, свързано с клиентите на Spolem

Предизвикателството

Społem е една от най-големите търговски вериги в Полша с повече от 3000 магазина. За да защити персонала и клиентите по време на пандемията, Społem искаше да поддържа най-добрите санитарни условия, за да предотврати разпространението на болести, но постоянният поток от клиенти превърна това в истинско предизвикателство.

Решение на Spolem

Решението

На таваните бяха монтирани устройства за дезинфекция с UV-C лъчи на горните пластове въздух от Philips. Те непрекъснато излъчват UV-C лъчение в горната част на магазина, като същевременно позволяват на клиентите да продължат да пазаруват през това време. За дезинфекция на повърхности са монтирани луминесцентни тела с UV-C лъчи, които се активират автоматично през нощта, когато няма никой.

Свързани референтни проекти

"EDEKA, Германия"

EDEKA Clausen от Германия избра осветление с дезинфекция на въздуха с UV-C лъчи от Philips, за да защити своите магазини от бактерии и вируси.

"to.market, Италия"

Дезинфекция на повърхности и въздух с UV-C лъчи, за да се осигури допълнителна защита на персонала и купувачите в магазините на to.market в Милано.