Първият италиански супермаркет, който предпазва купувачите с UV-C лъчи

Представяне на to.market

To.market

Милано, Италия

To.market монтира устройства за дезинфекция с UV-C лъчи от Philips в два магазина в Милано. Крайната им цел е да ги монтират в цялата си верига от търговски обекти.

Оферта на to.market
Ние винаги търсим технологии и услуги, които ни позволяват да сме в крак с промените. Поради тази причина избрахме да си сътрудничим със Signify и да използваме тяхната иновативна технология с UV-C светлина за дезинфекция на повърхностите и въздуха.
Матиа Балабио, главен изпълнителен директор на to.market
Предизвикателството пред to.market

Предизвикателство, свързано с клиентите

По време на пандемията COVID-19 най-голямата грижа на to.market беше да намери начин да се адаптира към новите предизвикателства, породени от извънредната здравна ситуация. Това включваше приемане на мерки за неутрализиране на вирусите и бактериите, налични върху повърхности, предмети и във въздуха, за да се гарантира, че клиентите разполагат с идеално дезинфекцирана среда, в която да пазаруват.

Решението на to.market

Решението

Бяха монтирани пет луминесцентни тела за дезинфекция с UV-C лъчи от Philips, за да покрият най-натоварените зони в магазините, като касови апарати и пазарски колички, тъй като техният цикъл на дезинфекция се активира само при отсъствие на хора. Благодарение на хомогенното разпределение на UV-C светлината, те могат да дезинфекцират повърхности и предмети в дадено помещение само за няколко секунди.

Свързани референтни проекти

Магазини Spolem

Дезинфекция с UV-C лъчи на повърхности и въздух, за да се осигури допълнителна защита на посетителите, персонала и пазаруващите в магазини Spolem в Полша.

"EDEKA, Германия"

EDEKA Clausen от Германия избра осветление с дезинфекция на въздуха с UV-C лъчи от Philips, за да защити своите магазини от бактерии и вируси.