Повишена защита на пациентите в болничните зони с UV-C дезинфекция

Представяне на Пекин

Болница на лесотехническия университет

Пекин, Китай

Тази болница предоставя обслужване 24/7, което води до нарастващо търсене на изключително гъвкава работа с капацитет за дезинфекция на повърхности в помещения на ротационен принцип.

Иновативната дезинфекция с UV-C лъчи на горните пластове въздух от Philips осигурява допълнителен слой защита, за да гарантира, че ежедневието ни не се нарушава, като същевременно поддържа пространството дезинфекцирано.
– Юнпенг Хоу, управител на офиса за енергоспестяване на отдела по общи въпроси, Пекински лесотехнически университет
Предизвикателство, свързано с клиентите, в Пекин

Предизвикателство, свързано с клиентите

В тази болница беше необходима дезинфекция за няколко зони, което изискваше интегрирано решение за дезинфекция както за повърхности, така и за въздух.

Решението

В болницата бяха монтирани осветителни тела за горните пластове въздух в чакалните, луминесцентни тела в стаите и колички в други зони. В столовата бяха избрани голи луминесцентни тела без сензори за помещението за преработка на храни и за помещението за хранене. Общо бяха монтирани 50 продукта: 40 луминесцентни тела в стаите, седем решения за горните пластове въздух във фоайето и на рецепцията, две колички и една камера.

Свързани референтни проекти

Клиника Вобан

UV-C дезинфекция на повърхности и на въздуха, за да се осигури допълнителна защита на посетителите, персонала и клиентите в клиника Вобан.

Optimax

Помощ на OPTIMAX, за да постигне своята визия за здравословни сгради