Представяне на здравословни сгради с осветление с дезинфекция с UV-C лъчи

Представяне на Honeywell

OPTIMAX

Малайзия

OPTIMAX е мрежа от водещи очни специализирани клиники в Малайзия с повече от 300 000 доволни пациенти от 1995 г. насам.

Honeywell и Signify предложиха на нашите клиники цялостно решение за дезинфекция на въздуха, повърхностите и предметите, което ни позволява ясно да съобщим на нашите клиницисти, персонал и пациенти как работим, за да поддържаме благосъстоянието в нашите пространства.
- Тан Шри Дато' Тан Бун Хок, основател, център за очни специалисти OPTIMAX
Предизвикателство, свързано с клиентите на Honeywell

Предизвикателството

По време на пандемията COVID-19 повечето клиники на OPTIMAX останаха отворени, за да предоставят на пациентите жизненоважни услуги за грижи за очите. Но за да работят безопасно, клиниките изискваха решения, които да подобрят качеството на въздуха и усилията за дезинфекция на повърхността, така че да сведат до минимум всеки потенциален риск от замърсяване или разпространение на болестта.

Решението

Монтирахме гама от продукти на Philips, включително осветителни тела за дезинфекция с UV-C лъчи на горните пластове въздух и самостоятелни колички за дезинфекция с UV-C лъчи. Тези решения подобряват благосъстоянието чрез дезинфекция на въздуха и повърхностите в помещенията, като същевременно се контролират и наблюдават от таблото за управление на Honeywell Healthy Buildings.

Свързани референтни проекти