Подобряване на качеството на въздуха в клиника Вобан със силата на светлината

Представяне на клиника Vauban

Клиника Вобан

Ливри-Гарган, Франция

Клиника Вобан избра безопасно и доказало се решение с осветителни тела с UV-C от Philips за намаляване на разпространението на всички инфекциозни и предавани по въздуха болести, като COVID-19.

клиент на клиника вобан
След успешна първоначална настройка в чакалнята за непланирани консултации, ние избрахме да оборудваме всички наши кабинети за консултации, за да защитим пациентите и персонала.
-Д-р Дирк-Уве Клаузен, управляващ директор
Предизвикателство, свързано с клиентите на клиника Вобан

Предизвикателството

Клиниката Вобан се намира близо до Париж в район, в който има активно и интензивно огнище на COVID-19. Защитата на пациентите и персонала е основен проблем, поради което клиниката иска да инсталира осветителни тела за UV-C дезинфекция в помещенията, където се приемат пациенти.

Правилното осветление

В клиника Вобан бяха монтирани осветителни тела от Philips за UV-C дезинфекция на горните пластове въздух в чакалните и кабинетите за консултации. UV-C лъчението е известен дезинфектант за въздух, повърхности, предмети и вода, който може да спомогне за смекчаване на риска от заразяване и се използва широко повече от 40 години.

Свързани референтни проекти

Болница на Пекинския лесотехнически университет

Дезинфекция с UV-C лъчи на повърхности и на въздуха, за да се осигури допълнителна защита на посетителите, персонала и пациентите в болницата на Пекинския лесотехнически университет.

Optimax

Помощ на OPTIMAX, за да постигне своята визия за здравословни сгради