По-безопасни посещения в кафенетата на Moza чрез осветление с дезинфекция

представяне на mozasvietnam

Верига кафенета Moza

Виетнам

Веригите кафенета Moza избраха безопасно и доказано решение с осветление с дезинфекция с UV-C лъчи от Philips, за да запазят своите клиенти и служители в безопасност по време на периода на COVID.

Всеки път, когато някой клиент посети веригата ми кафенета, персоналът и аз също представяме системата за дезинфекция, в която магазинът е инвестирал, за да увеличи доверието и удовлетвореността на клиентите.
Нгуен Нат Банг, основател и собственик на веригата кафенета Moza
предизвикателство, свързано с клиентите на mozasvietnam

Предизвикателството

Епидемията COVID-19 бушуваше и броят на клиентите, идващи в кафенето, намаля. Освен това служителите се страхуваха да ходят на работа, защото бяха изложени на риск от инфекция в сградата. Тъй като в кафенетата обикновено има много хора, които стоят вътре и купуват неща, е лесно да се заразите чрез капчици или поради недостатъчно качество на въздуха в затворени и климатизирани помещения.

Правилното осветление

В затворено пространство въздухът трябва да се дезинфекцира за по-голяма безопасност на служителите и клиентите. За да се улесни това, на тавана във веригата кафенета бяха монтирани уреди за дезинфекция с UV-C лъчи на горните пластове въздух от Philips, които работят тихо и ефективно и позволяват всичко да върви нормално за собственика и посетителите на кафенето. Мениджърите на кафенета активно популяризират технологията сред своите клиенти, за да ги уверят, че са защитени по време на посещенията си.

Свързани референтни проекти

Ресторант Varoulko

Ресторант Varoulko избра осветление с дезинфекция с UV-C лъчи от Philips като идеалното решение за осигуряване на допълнителна безопасност и защита от вируси.

Хотел Аризона в Линяно

Хотел Аризона избра иновативната технология на Philips UV-C, за да осигури безопасност и дезинфекция на своите гости.