Допълнителна защита по време на почивка благодарение на UV-C технологията

Даниел

Хотел Аризона

Линяно Сабиадоро, Италия

Хотел Аризона избра иновативната и ефективна технология Philips UV-C на Signify, за да осигури дезинфекция и спокойствие на своите гости и служители.

Дезинфекцията на въздуха в среди с голяма посещаемост става все по-актуална. Ние сме горди, че чрез нашата UV-C технология предлагаме усещане за сигурност на гостите на хотел Аризона.
– Джулиан Римарц, мениджър по обществени и държавни въпроси на IIG (Институционална група инвеститори)
Предизвикателството

Предизвикателството

Сред нарастващите приоритети в сектора на хотелите и ресторантите, осигуряването на спокойствието на гостите, особено през високия сезон за туризъм, е един от най-важните. Поради тази причина хотел Аризона избра иновативната технология Philips UV-C на Signify за дезинфекция на въздуха, така че да добави допълнителен слой защита в зони като фоайето, коридорите, баровете и ресторантите.

лигано

Усещане за сигурност благодарение на UV-C технологията

За да подобри дезинфекцията на зоните в хотел Аризона, например на рецепцията и в ресторанта, Signify инсталира 7 устройства Philips UV-C Upper Air. Те директно дезинфекцират въздуха в горната част на околната среда, без да прекъсват нормалните дейности. Всъщност, благодарение на иновативната си технология, те бързо неутрализират всякакви вируси и бактерии, използвайки нормална рециркулация на въздуха. По този начин гостите на хотел Аризона ще могат да се насладят на престоя си, знаейки, че има допълнителен слой на защита.

Свързани референтни проекти