Отличеният с награди Trattoria Arlati избира спокойствие с Philips UV-C

Premiata Trattoria Arlati

Premiata Trattoria Arlati

Милано, Италия

Историческата "Premiata Trattoria Arlati" избра технология за дезинфекция с UV-C лъчи от Signify, за да осигури допълнителен слой защита за своите клиенти и служители.

Избрахме технологията с UV-C лъчи от Signify и ефективността, предоставена от нейните устройства, за да продължим да предлагаме спокойствие, така че нашите гости да могат да се насладят на нашата храна и музика
Леополдо Арлати, собственик на Premiata Trattoria Arlati
Предизвикателството

Предизвикателството

Сред приоритетите за повторното отваряне на сектора на хотелите и ресторантите след пандемията беше осигуряването на допълнителен слой на защита за техните служители и гости. Това беше основен фактор за „Premiata Trattoria Arlati“. Традиционният ресторант иска да гарантира, че гостите могат да се насладят на преживяването си в ресторанта с повече спокойствие. Те избраха устройства дезинфекция с UV-C лъчи на горните пластове въздух от Philips, за да спомогнат за постигането на тази цел.

Дезинфекция на въздуха за по-сигурна среда

Дезинфекция на въздуха за по-сигурна среда

Беше избрана комбинация от 2 вида устройства дезинфекция с UV-C лъчи на въздуха от Philips, за да се осигури най-добрата ефективност при дезинфекция на въздуха във всички зони на ресторанта. В инсталацията бяха комбинирани 4 устройства със стенен монтаж за дезинфекция с UV-C лъчи на горните пластове въздух и 4 устройства UV-C активен въздух. Комбинацията от устройства дава възможност за ефективно дезинфекция на въздуха, докато гостите се наслаждават на храненето, и осигурява до 20 смени на въздуха в час без никакво прекъсване на преживяването или работните дейности.

UV-C дезинфекция на активен въздух от Philips

Уредът за активен въздух с UV-C лъчи е предназначен да дезинфекцира без прекъсване на работата въздуха в помещения с малки размери и по-ниски тавани.