Допълнителна защита от вируси с осветление за дезинфекция

Представяне на ресторант Varoulko

Ресторант Varoulko

Гърция

Ресторант Varoulko избра безопасно и доказано решение с осветление с дезинфекция с UV-C лъчи от Philips, за да предпази своите гости и колеги по време на периода на COVID.

В периода на COVID трябваше да решим как да гарантираме здравето на нашите посетители. Много сме щастливи, че идеалното решение дойде от Signify.
Лефтерис Лазару – готвач със звезда Мишлен, морски ресторант Varoulko
Предизвикателство, свързано с клиентите на ресторант Varoulko

Предизвикателството

По време на пандемията на COVID бяха въведени много мерки за намаляване на разпространението на вируса. За ресторантите тези мерки доведоха до понижаване на заетостта, а в определени периоди от пандемията дори до затваряне на заведения. Необходимостта от възможности за дезинфекция и особено за закрити пространства се увеличи значително. Клиентът беше изправен пред предизвикателството да сведе до минимум риска от инфекция и да осигури допълнителна безопасност на посетителите и служителите в своя ресторант, отличен с Michelin.

Правилното осветление

След нашата оценка, Signify предложи решение, специално съобразено с нуждите на клиентите и служителите на ресторантите, което ще допринесе за безопасното повторно отваряне за хранене на закрито. 28 Philips устройства за дезинфекция с UV-C лъчи с активен въздух бяха монтирани в зоната на кухнята, а 10 устройства за дезинфекция с UV-C лъчи на горните пластове въздух от Philips бяха монтирани в зоната за хранене.

Свързани референтни проекти

Верига кафенета Moza

Веригата кафенета Moza във Виетнам избира осветлението с дезинфекция с UV-C лъчи от Philips като идеалното решение за осигуряване на допълнителна безопасност и защита от COVID-19.

Хотел Аризона в Линяно

Хотел Аризона избра иновативната технология на Philips UV-C, за да осигури безопасност и дезинфекция на своите гости.

Отличеният с награди Trattoria Arlati

Ресторантът "Premiata Trattoria Arlati" в Милано избра UV-C технология на Philips, за да гарантира дезинфекция на въздуха помещенията си