UV-C решения от Philips, използвани в магазините DM

Представяне на магазините DM

Верига аптеки DM в Братислава, Словакия

Братислава, Словакия

С Philips UV-C Upper Air, магазините DM вече могат да се дезинфекцират.

Цитат на магазини DM
Монтаж на UV-C осветление в Словакия Източниците на UV-C лъчи са способни да дезинфекцират бактерии и вируси и допринасят за защитата на здравето на клиентите и служителите.
Верига аптеки DM в Братислава, Словакия
Решение на магазините DM

Предизвикателство, свързано с клиентите

Signify, световен лидер в осветлението, стартира пилотен проект за дезинфекция на въздуха в аптеките DM с UV-C осветление. Източниците на UV-C лъчи са способни да дезинфекцират бактерии и вируси и значително допринасят за защитата на здравето на клиентите и служителите.

Решението

Всеки магазин DM е снабден с осветителни тела UV-C Air за горните слоеве въздух, със стенен монтаж (монтирани на таван), както и с осветителни тела Philips за стенен монтаж. UV-C лъчението от тези осветителни тела е оптимизирано за помещения с ниски тавани и се излъчва хоризонтално на нивото на устройството и над него. Този метод позволява на устройството да дезинфекцира максималния обем въздух, като същевременно гарантира, че то е безопасно и не пречи на функционирането на магазина. 

Свързани референтни проекти

Магазини Spolem

Дезинфекция с UV-C лъчи на повърхности и въздух, за да се осигури допълнителна защита на посетителите, персонала и пазаруващите в магазини Spolem в Полша.

"EDEKA, Германия"

EDEKA Clausen от Германия избра осветление с дезинфекция на въздуха с UV-C лъчи от Philips, за да защити своите магазини от бактерии и вируси.

"to.market, Италия"

Дезинфекция на повърхности и въздух с UV-C лъчи, за да се осигури допълнителна защита на персонала и купувачите в магазините на to.market в Милано.